Administrator
Szukasz rodzeństwa, miłości... a może jeszcze kogoś innego? Pisz tutaj wszystkie szczegółowe dane!
Użytkownik
Poszukuje Partnera dla mojej Ginnger i Candy + partnerek dla chłopaków według życzenia ;3
FUCK YOU BICZ!
Użytkownik
Dobra, ja szukam jakiegoś chłopaka dla Audrey, żeby przypadkiem nie była 4ever alone, dodatkowo jakaś przyjaciółka jest mile widziana.
You should never come between a woman and a dream
Użytkownik
Szukam chłopaka dla Charlotte i dziewczyny dla Roy'a ;3 .
Przyjaciółki/ciele oczywiście też mile widziani.
A no i jeszcze Christian wolny ;3 .
PS. Mogę zrobić postacie na zamówienie, jeśli ktoś chce ; 3. Ogarniam bez problemów postaci 5 na raz
What the fuck?
Administrator
No to ja mam Neil'a, któraś chce? <3
I tak, poprosiłabym ładnie, aby mi ktoś dla rudzielca Holliday stworzył chłopaka, który byłby jej najlepszym przyjacielem, który potem stałby się jej miłością i wszyscy wiedzą, brutal love
No i ta laska oczywiście dla Neil'a, hehszki, jak zrobię mu kartę, to się zastanowić, kto go chce XD
Jak zrobię kolejne postaci, to będzie za pewne więcej potrzebnych postaci <3
Nowy użytkownik
Kasiek Boss Szalika napisał:
Dobra, ja szukam jakiegoś chłopaka dla Audrey, żeby przypadkiem nie była 4ever alone, dodatkowo jakaś przyjaciółka jest mile widziana.
Znalazłam rewelacyjne zdjęcia jej i mojej Ginnger, więc psiapsióły? : 3
Żujka żujkowata < 3 napisał:
Szukam chłopaka dla Charlotte i dziewczyny dla Roy'a ;3 .
Przyjaciółki/ciele oczywiście też mile widziani.
A no i jeszcze Christian wolny ;3 .
PS. Mogę zrobić postacie na zamówienie, jeśli ktoś chce ; 3. Ogarniam bez problemów postaci 5 na raz
CHRISTIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN < 3
Więc że ja mg ci zrobić chłopaczynę takiego trochę jak Lysek : 3
Malwa napisał:
No to ja mam Neil'a, któraś chce? <3
I tak, poprosiłabym ładnie, aby mi ktoś dla rudzielca Holliday stworzył chłopaka, który byłby jej najlepszym przyjacielem, który potem stałby się jej miłością i wszyscy wiedzą, brutal love
No i ta laska oczywiście dla Neil'a, hehszki, jak zrobię mu kartę, to się zastanowić, kto go chce XD
Jak zrobię kolejne postaci, to będzie za pewne więcej potrzebnych postaci <3
Zrobię kogoś tyko musisz mi dać wygląd : 3
A Neil'a możesz użyczyć Ginnger.
A dla mojej Analyne, no bosz nie wiem czy znajdzie kogoś takiego słitaśnego jak ona .___.
FUCK YOU!
Użytkownik
Szalhahahhahha napisał:
A Neil'a możesz użyczyć Ginnger.
Jeszcze nie myślałam, ale jak coś JAK MI SIĘ ERROR SKOŃCZY NA ALL MULTIKONTACH to będę na PW wbijać.
Okok, mów jak chcesz ich poznać teraz <3
Użytkownik
Malwa, Szalcia Kocha < 3 napisał:
Szalhahahhahha napisał:
A Neil'a możesz użyczyć Ginnger.Jeszcze nie myślałam, ale jak coś JAK MI SIĘ ERROR SKOŃCZY NA ALL MULTIKONTACH to będę na PW wbijać.
Okok, mów jak chcesz ich poznać teraz <3
Njeeee : 3 Poczekamy na oderror xD
FUCK YOU BICZ!
Administrator
Ginnger Hurth napisał:
Szalhahahhahha napisał:
A Neil'a możesz użyczyć Ginnger.Jeszcze nie myślałam, ale jak coś JAK MI SIĘ ERROR SKOŃCZY NA ALL MULTIKONTACH to będę na PW wbijać.
Okok, mów jak chcesz ich poznać teraz <3Njeeee : 3 Poczekamy na oderror xD
Chyba się nieoderroruje ;// Pisz na Neil'a <3
Użytkownik
Savannah Sweeney napisał:
Ginnger Hurth napisał:
Jeszcze nie myślałam, ale jak coś JAK MI SIĘ ERROR SKOŃCZY NA ALL MULTIKONTACH to będę na PW wbijać.
Okok, mów jak chcesz ich poznać teraz <3Njeeee : 3 Poczekamy na oderror xD
Chyba się nieoderroruje ;// Pisz na Neil'a <3
Jak skończę karty okok?
FUCK YOU BICZ!
Administrator
Ginnger Hurth napisał:
Savannah Sweeney napisał:
Ginnger Hurth napisał:
Njeeee : 3 Poczekamy na oderror xDChyba się nieoderroruje ;// Pisz na Neil'a <3
Jak skończę karty okok?
Okok, pewka
Użytkownik
Spoiler:
Więc że ja mg ci zrobić chłopaczynę takiego trochę jak Lysek : 3
Okei ;3 . Christian jest z wyglądem Tristana z Hogwartu, więc... xD
Co do chłopaczka jak Lysek, to peeewka ;3 . Miło . Tylko zobacz na charakter czy będzie mu pasował. Bo to wiesz, ma być tak, że ona go nie będzie lubić, ale on będzie chciał być jej przyjacielem. I pewnego dnia ktoś ją będzie śledził i ona do niego zadzwoni i on z pomocą przybędzie ... coś w tym stylku .
What the fuck?
Administrator
Moja kochana Julia < 3 napisał:
Spoiler:
Więc że ja mg ci zrobić chłopaczynę takiego trochę jak Lysek : 3Okei ;3 . Christian jest z wyglądem Tristana z Hogwartu, więc... xD
Co do chłopaczka jak Lysek, to peeewka ;3 . Miło . Tylko zobacz na charakter czy będzie mu pasował. Bo to wiesz, ma być tak, że ona go nie będzie lubić, ale on będzie chciał być jej przyjacielem. I pewnego dnia ktoś ją będzie śledził i ona do niego zadzwoni i on z pomocą przybędzie ... coś w tym stylku.
Okey, i tak muszę charakter pisać od nowa :3
A Christiana dla mojej ukochane Candy? ;3
Kicia?
Użytkownik
Candice Woods napisał:
Spoiler:
Więc że ja mg ci zrobić chłopaczynę takiego trochę jak Lysek : 3Okei ;3 . Christian jest z wyglądem Tristana z Hogwartu, więc... xD
Co do chłopaczka jak Lysek, to peeewka ;3 . Miło . Tylko zobacz na charakter czy będzie mu pasował. Bo to wiesz, ma być tak, że ona go nie będzie lubić, ale on będzie chciał być jej przyjacielem. I pewnego dnia ktoś ją będzie śledził i ona do niego zadzwoni i on z pomocą przybędzie ... coś w tym stylku.
A Christiana dla mojej ukochane Candy? ;3
Robię kartę dla Christiana, ale jak coś już jest twój. Wymyśl sobie emm... jak się poznają... Albo może czy już są parą... ?
What the fuck?
Administrator
JULIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA <3 napisał:
Candice Woods napisał:
Spoiler:
A Christiana dla mojej ukochane Candy? ;3Robię kartę dla Christiana, ale jak coś już jest twój. Wymyśl sobie emm... jak się poznają... Albo może czy już są parą... ?
No to jak zrobisz kartę pogadamy na PW ;3
Kicia?